Røde kinder og kælketur i det hvide landskab

At sidde søndag aften ved middagsbordet med to glade og trætte unger med dejlige røde kinder er for mig en stor lykke. Dagens familiespejd er netop overstået og jeg er lykkelig for at vi måned efter måned kan komme ud i naturen og mødes med andre familier. I dag var temaet lys og vi havde en skøn kreativ eftermiddag.

 

6 familier var mødt op i skoven og forventningerne var store. Ligeså store som de kælke et par familier havde medbragt til dagens gåtur, og turen blev ekstra lang for at få en tur på kælk var bare et hit både for store og små i den smukke sneklædte skov.

Lys var som sagt dagens tema og skoven strålede om kap med solen denne eftermiddag, så vores
 lysstøbning foregik både indenfor og ikke mindst udenfor over bålet. Der blev lavet rigtig flotte lys i mange forskellige farver og tykkelser, afhængig af tålmodigheden. Sneen var god til at afkøle stearin i, så vi kunne konkludere at vejret endnu engang var perfekt til familiespejd og vores aktiviteter.
Vi havde på turen rundt i skoven samlet lyssiv, som kan fungere som væge i en lille hjemmelavet lerskål med petroleum i. Snart var alle børn i gang med at trygge og forme deres lerskål og med lidt voksen hjælp kom der lys i alle lamperne. Sikke et flot syn med både store og små flammer.Dagens sluttede af i lampernes skær med kaffe og mega meget kage, for vi havde et “lille” kageoverskud fra sidste weekends nytårsparaden som skulle spises, så der kan blive plads til en masse fastelavnsboller i fryseren til næste familiespejd d. 22. februar, hvor vi skal slå katten af tønden.Spejderhilsner Dorthe K.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *